Foto's 2012

Van 20 maart tot en met 24 maart zijn 11 leerlingen met hun docente op bezoek geweest op de Philips van Horne school in Weert.
De leerlingen verbleven gedurende deze dagen bij gastgezinnen. Twee dagen hebben ze in de school activiteiten gedaan o.a. lesbezoek. Het tegenbezoek zal in september 2012 plaats vinden.
Van 24 april tot 28 april ben ik in Roemenië geweest en heb na mijn aankomstj de brandweer in Tirgu Mures bezocht. 
Op woensdagmorgen heb ik het instituut voor neuropsychiatrie in Brâncoveneşti bezocht waar in deze week een groep studenten van de Gilde Opleidingen uit Roermond 4 dagen werkzaamheden in het kader van het goede doel zouden gaan verrichten. ´s Middags had ik een afspraak met de commandant van de brandweer in Reghin.
Donderdag ben ik in Gurghiu en Comori geweest. Ik ben op het gemeentehuis geweest en heb enkele gezinnen bezocht.
Op vrijdagmorgen ben ik naar Apalina gelopen waar ik een afspraak met de directrice en enkele docenten van de Romaschool.
We hebben de mogelijkheid besproken om een groepje leerlingen uit te nodigen om tijdens een bezoek aan ons land.enkele dansvoorstellingen te geven in het Munttheater in Weert.
Vrijdagmiddag heb ik de stagiaires van de Hogeschool Zuijd gesproken die vanaf november aan het netwerk in het ziekenhuis van Reghin hebben gewerkt. Hun stage zit er nu op.
Met de algemeen directeur van het ziekenhuis heb ik het resultaat van het stageproject besproken. We hebben  gesproken over toekomstige ontwikkelingen en verwachtingen.