Nieuws‎ > ‎

Een lintje en een ereburgerschap!!

Geplaatst 10 jun. 2013 14:35 door Admin Werkhoven   [ 27 apr. 2014 13:30 bijgewerkt ]
26 april 2013 was een regenachtige dag. Mijn vrouw, Yvonne ging bij mijn dochter op de koffie. Ze wilde niet dat ik haar even wegbracht.
Het had gekund want ik moest even later toch op het gemeentehuis zijn voor een kort onderhoud.
Vreemd was het wel dat ik onderweg naar het gemeentehuis de scootmobiel van mijn vrouw niet voor het appartement van onze dochter aantrof die zowat tegenover het gemeentehuis woont.
Aangekomen op het stadhuis werd ik met een smoes naar de raadszaal geleid en daar werd me duidelijk wat er aan de hand was.
Het was een grote verrassing voor me om naast mijn familie en een heel wat genodigden ook de burgemeester van Gurghiu aan te treffen.
Nog groter werd de verrassing toen mij door onze burgemeester, de heer Paul Verhoeven, na een toespraak namens de koningin een lintje werd opgespeld.
'Lid in de Orde van Oranje Nassau', wat een eer. Dit had ik nooit verwacht.
Daarnaast werd me door de burgemeester van Gurghiu het ereburgerschap van de stad Gurghiu aangeboden, bestaande uit een oorkonde vergezeld van een houten sculptuur.
Het was een hele ervaring, waar ik wel even aan moest wennen. Maar nu, een paar maanden later, ben ik gewend aan het idee en ben ik enorm trots op de waardering die hiermee voor mijn werk wordt uitgedrukt! 

ą
Admin Werkhoven,
21 jun. 2013 14:35
Comments