Nieuws‎ > ‎

Hogeschool Zuijd Heerlen

Geplaatst 6 sep. 2011 14:42 door Theo Werkhoven   [ 10 feb. 2012 14:55 bijgewerkt door Admin Werkhoven ]
Op 17 November zijn 2 studenten van de Hogeschool Zuijd in Heerlen begonnen aan hun stage in het ziekenhuis in Reghin. Zij zullen het werk van Victor, student van de Leeuwenborgh uit Sittard, voortzetten.
Deze laatste heeft ruim 4 maanden stage gelopen in het ziekenhuis en een belangrijke start gemaakt voor het computer netwerk waar het ziekenhuis over een half jaar over zal kunnen beschikken.
In het kader van hun eindexamenproject zullen de 2 studenten van de hogeschool een half jaar in Reghin werkzaam zijn. 
Het werk van deze studenten is zeer veel omvattend.
Zo heeft Victor niet alleen een plan gemaakt voor een basis netwerk, maar ook besprekingen moeten overleggen met de burgemeester van de stad, met de directie van het ziekenhuis, met de provider van het internet en met de bedrijven die werkzaamheden uitvoeren, zoals kabels leggen, electriciteit aanleggen, serverruimte inrichten, enz...  
De 2 studenten van de hogeschool zullen hiermee verder gaan.
11 februari; momenteel zitten de leerlingen alweer bijna 3 maanden in Reghin. Het is hartje winter; temperaturen van 20 a 25 onder nul en een meter sneeuw.
De werkzaamheden vorderen gestaag maar er zijn veel hobbels te overwinnen. Naast de problemen met het verkrijgen van de juiste software en applicaties, de door derden uit te voeren werkzaamheden zijn er ook de financiële problemen.
 
Comments