Nieuws‎ > ‎

Leerlingen Leeuwenborgh College in Reghin

Geplaatst 27 aug. 2011 14:29 door Theo Werkhoven   [ 3 mrt. 2012 15:04 bijgewerkt door Admin Werkhoven ]
Zondag 7 augustus zijn drie leerlingen van ROC Leeuwenborgh Sittard naar Reghin vertrokken.
Ricardo Langen, die begin september weer terugkeert naar school, Maikel Loontjes en Victor Langen die tot november zullen blijven.
Gedurende hun verblijf zullen deze studenten een compleet basisnetwerk in het ziekenhuis van Reghin aanleggen. Een enorme klus waarbij ze begeleid worden door Lucian Silaghi, docent Lucian Blaga school en Albert Biro, administratief manager van het ziekenhuis.
De eerste helft van augustus worden ze ook nog begeleid door Denes Joszef, docent van de school Alexandru Ceusianu.
Op de school Lucian Blaga hebben ze een werkruimte/kantoor ter beschikking waar ze hun spullen kunnen achterlaten en ongestoord kunnen werken.
De eerste dagen hebben ze kennis gemaakt met hun begeleiders, de directie van het ziekenhuis, de locoburgemeester en al diegenen die van belang zijn om hun stage te doen slagen.
De eerste weken hebben de studenten zich vooral bezig gehouden met een inventarisatie van de mogelijkheden, behoeften , voorstellen gedaan en een planning gemaakt van de werkzaamheden.
Het is jammer dat een van de studenten al na een week heeft opgegeven en naar zijn ouders is terug gekeerd.
Omdat van de 2 overgebleven 1 student in september weer terug naar school moet blijft er in september en een deel van oktober maar 1 student werkzaam.
De werkzaamheden verlopen voorspoedig. Er komt een speciale rumte met airco waar de servers geplaatst zullen worden. De voorstellen van de studenten worden dankbaar aanvaard. In november zal de eerste fase van het project worden afgerond.
Comments